D'Mantis 45 hybrid fjerbold


Ny vare

Pantenteret 3-i-1 super holdbar træningsfjerbold. Testet OK af Pedro Vanneste (belgisk mester 1991-1998)

Flere detaljer

135DKK

- +


Mængderabat

Antal Pris Du sparer
10 125DKK Op til 100DKK
 
Mere info

Oplev de nye D'MANTIS 45 fjerbolde. Efter mange års studier og test blev 3-i-1-fjerbolden født for at give alle badmintonspillere den unikke oplevelse af denne revolutionerende bold. Den er fremstillet af kork, modificered nylon og naturlige fjer.
Produktionsprocessen er blevet forenklet og forkortet, så de 26 originale processer er omdannet til kun 6 processer og en 30-dages produktionscyklus er reduceret til kun 3 minutter. Standarden for kvaliteten og hastigheden for anvendelse af materialet er begge forbedret, og produktets levetid forlænget.
Gennem strukturelle ændringer og brug af ​​modificeret nylonbagering øges holdbarheden af ​​"3in1" på MANTIS 45 fjerbolden 2½ gange, og kvalitetsstandarden stiger med 35%, hvilket gør bolden mere holdbar og stabil samt mere præcise nedslag.
I stedet for traditionel lim og streng sparer D'MANTIS 45 90% på limen for mere miljøbeskyttelse og sikkerhed takket være brugen af ​​modificeret nylon i fremstillingsprocessen og kan absorbere og overføre træfmodstanden med fremragende elasticitet.

Designet på en computer er vinklen og mellemrummet mellem slottene det samme for bedre stabilitet. Kombinationen af m​odificeret nylon med kvalitetsfjer og en kork vil give dig garanti for en modstandsdygtig, præcis og stabil fjerbold.

Pt. ingen kundeanmeldelser.

Skriv din anmeldelse

D'Mantis 45 hybrid fjerbold

D'Mantis 45 hybrid fjerbold

Pantenteret 3-i-1 super holdbar træningsfjerbold. Testet OK af Pedro Vanneste (belgisk mester 1991-1998)

Skriv din anmeldelse

5 andre produkter i den samme kategori:

QR code

Sidst viste

Menu

Settings

Klik for flere produkter
Ikke flere produkter fundet