FAQ

Har du brug for hjælp? Gå til vores FAQ sektion

Det siger kunderne:

Vi har været glade for ketsjernes spilleegenskaber, og synes de er smaddergode.

Morten Helbo Sørensen, Randers BK d. 18. april 2006

Morten Helbo Sørensen vinder Danmarksmesterskab med Prospeed ketsjer

Og en uge senere modtager jeg følgende hilsen fra Morten: "Jeg kan lige hilse og sige at jeg vandt Danmarks- mesterskaberne i single for mesterrækkespillere i U17 her i weekenden, med en Prospeed ketsjer vel og mærke.. :)

Super fede ketsjere!!!

Når man først får en i hånden, kan man ikke være i tvivl. De er virkelig lækre, nogle lynhurtige og powerfulde ketsjere, man kun kan blive begejstret over. Prospeed slår fast, at det ikke skal være dyrt for at være godt. De er helt klart på højde med Yonex's topketsjere. Den eneste forskel er bare, at ProSpeed ketsjere koster en 3. del af en Yonex ketsjer.

Praefke, Vindinge IF d. 11. marts 2006

De er helt fantastiske

Har prøvet ketcherne og de er helt fantastiske. Har fortalt det videre til andre på arbejde og i klub, så der kommer måske nogle følgeordrer ;-) Jeg synes iøvrigt at det er et fint koncept at alle ketsjere koster der samme og at prisen er til at betale.

Allan Olsen, Nokia d. 18. januar 2007.

U19 Elite DM 2007

Jeg måtte desværre bøje mig allerede i 1/8 finalen til enaf de seedede spillere Men ketcherne har været rigtig gode at spille med, og jeg er rigtig glade for dem:)

Anders Latter, Broager d. 13. februar 2007.

Jeg er positiv overrasket...

...over min Mamba 1033. Specielt synes jeg, der er fundet en godkombination af power og kontrol. Og så kan jeg heller ikke klage over designet.;)

Patrick Dirchsen, Gentofte d. 27. september 2007

Den er helt fin!

Jeg har nu spillet med ketsjeren (Mamba 1088) et stykke tid - den er helt fin - spillede tidligere med topmodellen fra Forza men denne er fuldt ud lige så god.

Erik Sørensen, Holbæk d. 30. oktober 2007

Rigtig gode ketsjere - super service!

Jeghar nu brugt mine Mamba ketsjere og kan med ro i sindet sige: "de virker". Købte to, hvoraf den ene var ekstra lang. Dette giver den rækkevidde som man nogle gange har brug for. Begge ketsjere er så godt opstrengede, at man ikke behøver at få dette lavet om. Til prisen er de rigtig gode :-) Derudover skal Prospeed have ros for hurtig levering og super god service når man henvender sig til dem.

Max Jacobsen, Frederiksberg d. 17. december 2007

Vi er meget begejstrede for ketcherne...

...og kan du rådgive os mere, da vi har behov for at købe flere kethcere.

Mikael Abelsen, Grønland d. 4. marts 2008.

Synes at Z5 passer RIGTIGT godt til mig...

...har prøvet den med forskellige grips og strenge :) Og var her til weekend ude og spille, til LM. må desværre skuffe dig og sige at jeg kun blev nummer 2 i double, da vi tabte finalen 15-21 19-21 men alt i ALT er jeg Rigtigt glad for ketcheren :) syntes den er behagelig og giver den lille smule ekstra selvtilid der nogle gange er brug for når man skal "stole" på sin ketcher :)

Patrick Jacobsen, Næstved d. 7. april 2008.

Så jeg lige kommet hjem fra DMU...

...og er blevet endnu mere bekendt med ketcheren, og begynder at spille bedre og bedre med den :)! I denne weekend blev jeg så Danmarksmester i A rækken, i mix og nummer 3 i double, :) rigtigt NICE :D

Patrick Jacobsen, Næstved d. 20. april 2008.

Jeg er kort sagt meget fornøjet over Z6'eren.

Nu har jeg så spillet en del med min Z6, og du ville jo gerne have nogle kommentarer. Faktisk har jeg en del at sige. Det første stykke tid på banen havde jeg svært ved at spille ordentligt med den. Den er nemlig meget anderledes end de ketchere jeg ellers har: en gammel klassisk Prince og en Carlton aerogear. Materialet er rigtignok meget fleksibelt! og sammen med en hård opstrengning giver det ketcheren rigtig meget sjæl. Der bliver stor forskel på om man holder let eller stramt i spillet. Jo lettere greb, jo mere og lettere springer bolden fra strengene. Med tiden har jeg lært at benytte ketcheren optimalt, og nu mestrer jeg efterhånden de særdeles spændende præcisions og overraskelsesmuligheder den har. De store positive træk er at jeg ikke længere savner styrke. Lige meget hvor akavet jeg modtager en bold, kan jeg gerne få sendt den et godt stykke ned mod baglinien alligevel. Og begrebet smash er som defineret på ny! Sålænge bolden har en vis højde, har jeg utallige gange kunnet sende bolden afsted med en hastighed der forvirrer modspilleren. Noget der også skaber en utrolig spilleglæde er i øvrig hvor hurtigt ketcheren lader sig bevæge. Det (hoved)lette egenskab samt et ekstra af jeres grips (som også giver den lækrest tænkelige fornemmelse!) er med til at give denne hastighed og følelse af absolut kontrol og overlegenhed. Lækkert! Jeg vil også rose looket som er lige som jeg ønskede! (Lilla og sort). Både mænd og kvinder er faldet for hvad der ellers var udråbt til potentielt tøsede farver. Not! Den er mystisk og stilet. Det eneste negative jeg kan komme med er at trods det store sweetspot er fejlvinklen ret snæver. Jeg mener derved at jeg ikke skal holde ketcheren særlig skævt på slaget før den føles klodset. Jeg er også meget glad for tasken, selv om lynlåsene virker lidt billige. Det er var så det. Jeg er kort sagt meget fornøjet over Z6eren. Den er spændende at spille med. Jeg har siden prøvet en Yonex til 1500kr, og den imponerede mig ikke specielt længere.

Johann Thomsen, Brønshøj d. 29. april 2008

Super opstrengning...

Jeg har nu prøvet ketcherne et par gange og det virker til at være fuldt på højde med de forza og yonex jeg tidligere har spillet med, og det er for øvrigt en super opstrengning der er i dem, tror det er første gang jeg har fået en ketcher hvor der ikke er blevet skiftet opstrengning med det samme.

Dennis B Kristensen, Herning d. 3 september 2008

Power...

Jeg har spillet med Trueno Z4 ketcheren en uge, og den har givet mig en hel anden power i mit spil. Jeg skal ikke længere bruge meget energi for at slå en angrebsclear, og mit smash har fået en hel anden fart.

Peter Munch, Horsens d. 23. januar 2009

Endnu engang super kvalitetsketcher til billige penge...

Funktionelt er denne ketcher og den forrige helt tip top, lakeringen har dog været lidt sjusket med begge ketchere. Vil bare sige tak for god service. Jeg arbejder selv i en sportsbutik, og selv med de rabatter jeg får, får jeg næppe en tilsvarende ketcher for pengene.

Dan Wong, København d. 6. februar 2009

QR code

Sidst viste

Ingen varer

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.